Inspirerende kurs i paraidrett

Postet av Ål IL den 12. Jun 2023

Lørdag den 10. juni ble det holdt kurs i paraidrett på Bråta, med deltakere fra Hallingdal FK, Torpo IL og Ål-IL. Kurset inneholdt både en teoretisk og en praktisk del, og formålet var å lære å strukturere idrettsaktiviteter for utøvere med ulike behov. Underveis fikk deltakerne mulighet til å prøve hvordan det er å drive idrett med ulike funksjonsnedsettelser, og dermed finne ut hvordan aktiviteter kan tilrettelegges best mulig slik at alle blir inkludert.

Selv om kurset var rettet mot paraidretten, var det mye å lære for alle typer trenere og ledere, og det var opplevelsen at alle deltakerne tok med seg noe hjem. Fotballavdelingen er faktisk allerede så langt at de er klare til å søke midler, slik at vi forhåpentligvis allerede har et fotballtilbud for parautøvere til høsten.

Selv om vi var pent representert, er det fortsatt plass til flere også neste gang vi arrangerer kurs, så det er ingen grunn til å holde seg tilbake, selv om kurset ikke direkte henvender seg til det du jobber med.

Takk for en god og lærerik dag!

Lasse Hasløv


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.