Klubbutviklingskvelden den 29/9 - de 3 V'ene - flott tilbakemelding frå idrettskretsen

Postet av Ål IL den 12. Okt 2021


Hanne-Kristin B. Kvarme, Rådgiver i Viken idrettskrets sendte oss følgende fine e-post etter klubbutviklingskvelden:


Det ble en veldig bra kveld hos dere i går sett med en klubbveileders øyne! Super innledning med intervjurunden! Det som ble sagt der minte forsamlingen på hvor bra det er å være i Ål IL og hvorfor dere er medlemmer i nettopp dette idrettslaget. Med denne åpningen kom vi fort inn i riktig modus for videre jobbing med de 3 V´ene. Det var flott at dere hadde en god blanding av folk fra ulike grupper og med ulik alder. Alltid et pluss å ha med ungdommer i slike prosesser.

 

Jeg legger ved presentasjonen, deltakerlista og PDF av det som kom opp på Mentimeter. Dette er grunnlaget for hva dere drøftet og hva dere kom fram til. Kort oppsummert var det følgende V´er som gikk av med seieren:

 

Verdier

  • Inkluderende
  • Idrettsglede
  • Samhold
  • Mestring

 

Visjon

Ål IL – noe for enhver

 

Virksomhetsidé

Ål IL – variert aktivitet for alle hele året gjennom godt samarbeid

 

Nå er neste skritt å beskrive kort hva dere legger i ordene. Hva betyr «inkluderende» osv for dere? Styret bestemmer seg for hvem som skal gjøre det. Dette er ikke en tidkrevende oppgave, men lurt å gjøre så fort som mulig....mens kvelden sitter friskt i minne.

 

Jobben med å implementere dette videre i idrettslaget kan vi snakkes om på neste samling. Det er mange morsomme måter å gjøre det på.

 

Bra jobba så langt! 😊

 -----

Presentasjonen: 

Velkommen til klubbutvikling!.pdf

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.