Referat fra årsmøtet i Ål IL kan ses her

Postet av Ål IL den 15. Apr 2024

Referat fra årsmøtet 2024
Nyt E sport tilbud

Postet av Ål IL den 11. Apr 2024
Ål IL gjorde en flott figur ved NM Telemark på Lillehammer

Postet av Ål IL den 2. Apr 2024

Guttene fra Ål gjorde seg bemerket under NM Veka på Lillehammer med imponerende prestasjoner. Arrangementet, som ble avholdt på Lillehammer, avsluttet med NM Telemark, Sprint den 24. mars.

Ål IL stilte med fire deltakere i Telemark Sprint-øvelsen, og resultatene var intet mindre enn imponerende:

I G 13-14 år kjørte Olai Torgersen inn til seier etter å ha levert to prikkfrie omganger. Anders L. Aas gjorde det samme i 15-16-årsklassen. Even Opheim leverte også to gode omganger og vant klassen 17-21 år.

I jenter 17-21 år lå Olivia Opheim godt an til en pallplass etter en god første omgang, men et fall i den andre omgangen førte til at pallplassen glapp.

Det er tydelig at Telemarksmiljøet på Ål er i god vekst og utvikling. For neste sesong er 17-åringen Syver Torgersen tilbake fra skade, noe som betyr at troppen fra Ål kan forvente å gjøre seg gjeldende også kommende vinter.


Flotte prestasjoner av Even Opheim ved junior VM i Frankrike

Postet av Ål IL den 2. Apr 2024

I påsken representerte Even Opheim Ål IL ved Jr. VM Telemark i Pra Loup, Frankrike. Den unge utøveren stod foran en utfordrende opplevelse som førstegangs junior. Til tross for dette, viste han seg frem på imponerende vis og sikret seg en solid 5. plass i parallell disiplinen. Hans prestasjoner stoppet ikke der, da han også oppnådde en respektabel 10. plass i klassisk og en 13. plass i sprintrennet.

Even Opheims opptreden i Jr. VM Telemark bekrefter hans talent og potensiale og lover gott innfor kommende sesoner 

"Denne erfaringen har virkelig gitt meg lyst til mer," uttaler Even, "Jeg vil komme tilbake enda sterkere neste år."