Fotballfest og god stemning

Postet av Ål IL den 21. Aug 2023

I helgen ble Ål-cupen igjen spilt, med over 60 deltakende lag fra Sør-Norge. Fra første fløyte lørdag morgen var det full fart på alle banene helt til vinnerne ble funnet søndag ettermiddag.

Selv om været ikke var like godt som i fjor, virket det ikke som om det påvirket spillerne nevneverdig. Faktisk virket det bare å gi enda mer glød til spillerne på banen. Mål ble feiret,  det ble spilt hardt, håndtrykk ble delt – alt som hører til i en stor fotballturnering.

Det eneste Hallingslaget som nådde helt til finalen var Åls jentelag i 13/14-årsklassen. Dessverre endte det med en 2-1 tap til Osterøy-IL i en jevnspilt finale. Jentene virket imidlertid svært fornøyde med innsatsen sin under premieutdelingen som fulgte. Stor gratulasjon til jentene!

Arrangementet gikk stort sett problemfritt gjennom hele helgen. I den forbindelse vil det være STOR takk til alle foreldre og barn som har bidratt med dugnad. Nå gjenstår det bare å evaluere arrangementet, slik at vi kan planlegge en like god turnering for neste sesong.

Takk for en flott gjennomføring.

Glade jenter 13/14 under premieutdelingen.


LH


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.