Fjelletstafetten, mandagsrenn og bading er avlyst.

Postet av Fjellet IL den 12. Mar 2020

Helsedirektoratet har fattet forbud mot

Idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs.

Dette betyr at Fjelletstafetten og kommende mandagsrenn blir avlyst!

Bading er også avlyst inntil videre.

https://www.fhi.no/nyheter/2020/helsedirektoratet-har-i-dag-vedtatt-folgende--- om-gjelder-fra-klokken-18.0/

FJELLETSTAFETTEN 2020

Postet av Fjellet IL den 23. Feb 2020

Fjellet IL inviterer til Fjelletstafetten på Liatoppen tirsdag 24. mars 2020. Denne gangen blir der arrangert som et kveldsrenn der alle etapper går i fristil. Se innbydelse under.

Fjelletstafetten-2020-INNBYDELSE.pdf

Mandagsrenn, telenorkarusell og klubbmesterskap 2020

Postet av Fjellet IL den 31. Des 2019

Det blir mandagsrenn, telenorkarusell og klubbmesterskap også i år. Se vedlegg for tidspunkt og dugnadsliste. Fjelletstafetten blir antagelig 15. februar. Hold av datoen inntil videre.

Måndagsrenn 2020.docx

Måndagsrenn 2020.pdf

Langrennstrening 2019/2020

Postet av Fjellet IL den 25. Nov 2019

Langrennstrening – Fjellet IL

Då har vinteren kome, og Fjellet IL er klar for ein ny skisesong. Det er trening kvar onsdag kl 18:00 til 19:15 i Leveld, men det kan bli flytting til Vats viss dårlege forhold i Leveld. Gruppa blir delt i to ut i frå alder. Tidlegare erfaring betyr ingenting. Einaste kriteriet er at de har eit par ski, eit par stavar og skisko.

1-4.klasse

Fokus på leik og moro, og alle aktivitetar foregår på flata ved Leveld skule. Det blir balansetrening, stafettar og leik, samt skikøyring ned ein bakke. Det blir annenkvar gong med klassisk og skøyting, men det er berre å bruke dei same skia. Vaksne hjelp til med festesmurning ved behov.

5.klasse og eldre

Her blir det også fokus på leik og moro, men delar av treninga blir nytta til teknikktrening. Det blir annan kvar gong med klassisk og skøyting, men det er berre å bruke dei same skia. Vi tilrår å smørje skia før klassiskøktene, og ta vekk smurninga før skøyteøktene.

Oppdatert informasjon finn de på Facebooksida til Fjellet IL. Be om å bli medlem!

Velkomen til ein ny skisesong!

Skigruppa i Fjellet IL

Snøsamling på Geilo

Postet av Fjellet IL den 22. Sep 2019

Til Langrennsklubbene i Buskerud:

Langrennskomiteen inviterer ungdom, junior, senior, foreldre og trenere i Buskerud til åpen snøsamling på Geilo i perioden 7. – 10. november. Husk bindende påmeldingg innen 6. oktober.

Link til info og påmelding:  https://www.skiforbundet.no/buskerud/nyhetsarkiv/2019/9/velkommen-til-snosamling-pa-geilo-7.---10.-november/

Liv Høgli

administrasjonssjef